torek, 17. januar 2012

Mini male zverinice :)

Take res mini male... za "v žep" :) cartki :) velik pančajo, se cartajo, stiskajo in grizejo :) in osvojijo tvoje srce, v trenutku :)
lp,Tina












7 komentarjev:

  1. OOOOOOOOOO bernijiiiii :))))) Moja najljubša pasma psov! Koook so lepiiiii :)))))
    Lahko malce več poveš? So rodovniški?Jih oddajajo ali prodajajo? In če jih prodajajo, za koliko? Lahko tudi na mail blankapiromanka@gmail.com.

    tadruga fotka je zakooon !
    :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Luškani cukrčki! Tud men je druga fotka zmagovalna. So pa tud ostale fuuul lepe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Blanka, hvala :) je, res so to zelo lepi psi! tile lepotci so rodovniški&jih prodajajo... vse info dobiš na njihovi strani: http://www.svisart.si/ - mislim, da sta še dva neprodana (ampak ne me držat za besedo), za ceno pa ti bosta kaj več povedala vzreditelja :)
    Andreja, hvala. ja, res so cartlni, sploh tej tamali, ki kr "predejo", ko jih cartaš, pa stiskajo se en k drugmu in so nasploh lepi, lepiii :)
    lp, Tina

    OdgovoriIzbriši
  4. ups, tole so švicarji :))) Ampak pač, Berni s kratko dlako :)) Ful so lepi! Hvala za kontakt, bom prečikirala pa če mi rata še ostale prepričat...če ne pa kakšno naslednje leglo :))

    OdgovoriIzbriši
  5. aja, sploh nism vidla, da si napisala bernski :) ja, tole so kratkodlaki lepotci :)men so tud oboji cartkani, ni težko se navdušit nad takimi žwercami :D
    če se boš odločla, velik veselja z njim/njo :)
    lp, Tina

    OdgovoriIzbriši
  6. kul fotke! a ste nabavljali novega za na breg? :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Rok, hvala. Ne, ne :D samo pogledat in pocartat smo jih šli, k je bla lih prilika :) čeprov, ko si tam&jih vidiš, bi kacga res kr s sabo odpelju ;)...
    lp, Tina

    OdgovoriIzbriši